la xarxa patrocini petit

Josep Francesch Ribalta té entre les parets de casa seva la col·lecció de samarretes i pilotes de tennis taula més gran de tot el món, conté ni més ni menys que 210 samarretes i 440 pilotes. Considera que cap altre col·leccionista n'ha recollit més i espera poder-ho acreditar amb el Guinness World Records. Francesch ha recopilat el material relacionat amb el tennis taula en un àtic situat a l'Espluga de Francolí.

El vimbodinenc, que es dedica professionalment al tennis taula, diu que a Catalunya no hi ha cap compilació dedicat a aquest esport. "M'atreviria a dir que és la col·lecció de samarretes de tennis taula més gran del món", expressa Francesch, tot reconeixent que només coneix una persona de Qatar en té prop de 80 i una altra d'Alemanya que en té més de 100. El jurat del Guinness World Records ja està estudiant la proposta del col·leccionista de la Conca de Barberà.

TT Foto 2 TT MUSEUM

La col·lecció, que va començar ara fa 3 anys, s'anomena TTMuseum i a les xarxes socials (@ttmuseum) jugadors de tot el món expliquen la proposta realitzant vídeos oferint les samarretes.