la xarxa patrocini petit

Parlar del Bisbal Bàsquet és parlar de Joan Ferrer. L'actual entrenador del primer equip és tota una institució al club, on ha fet de tot. La passió amb què viu els partits i la preparació meticulosa dels aspectes tècnics són dos dels trets més característics del que, sens dubte, és un clar exemple del concepte 'home de club'.

Joan Ferrer va ser jugador del Bisbal Bàsquet i a partir dels 18 anys va tenir diferents càrrecs en la coordinació i direcció del club. Un club del qual fins i tot va ser president. Ha fet de tot i més pel bé i perquè l’entitat bisbalenca sigui el que és ara. Sens dubte un dels principals responsables dels èxits i del creixement dels últims anys dels gironins és la figura de Ferrer. Ho viu com ningú i d’una manera molt especial.

La passió, molta passió. Aquest és un dels ‘secrets’ de Joan Ferrer, un apassionant del que fa, un apassionat del bàsquet i del seu club, el club de tota la seva vida. 39 anys de vida donen per a molt i sinó que l'hi preguntin.

El primer equip del Sol Gironès Bisbal Bàsquet competeix al grup 1 de la Copa Catalunya Masculina. És cinquè a la classificació amb 6 partits guanyats i 5 derrotes en la temporada del retorn del club empordanès a la màxima categoria del bàsquet català.