la xarxa patrocini petit

L’Igualada va aconseguir la primera victòria de la temporada en el retorn a Tercera Divisió. El conjunt de la capital de l’Anoia es va imposar al Manresa per 3 gols a 0 en la novena jornada de la competició. A banda del partit contra el Reus Deportiu —tots els equips en sumen els tres punts— , els igualadins acumulaven set derrotes consecutives en l’inici del nou curs.

I la victòria va arribar, i amb gols, perquè després d’acabar amb empat a zero la primera part, a la represa l’equip que dirigeix l’exfutbolista Moha va aprofitar les ocasions per avançar-se en el marcador i endur-se els tres punts. Un triomf molt celebrat al camp de Les Comes per un equip que es vol fer fort a casa i lluitar per la permanència.

I a la part alta de la classificació, la Pobla de Mafumet és més líder després de derrotar l’Hospitalet, segon, per la mínima. Els tarragonins, que van superar els riberencs per 1 a 0, ja tenen cinc punts més. L’Horta és tercer amb 18 punts i el Terrassa és quart amb 17. Els barcelonins van empatar a casa contra l’Europa i els terrassencs van perdre contra el Santfeliuenc (1-0).