la xarxa patrocini petit

El Centre d’Esports l’Hospitalet ha decidit canviar d’entrenador a falta de 6 jornades per finalitzar la Lliga regular de Tercera Divisió. El club riberenc anunciava la destitució de Xavi Molist, hores després de la derrota contra l’Europa a La Feixa Llarga per 0 gols a 2.

El club, en un comunicat, anunciava l’adeu de Molist per tal d’intentar complir l’objectiu de quedar campions de Lliga i jugar l’eliminatòria de campions. Ara l’Hospi és tercer a la classificació amb 69 punts, un menys que el Prat que és segon i tres més que el Llagostera, que amb un partit més, és líder amb 72 punts.

En les últimes jornades de Lliga, l’Hospi ha perdut 3 partits, n’ha empat 2 i n’ha guanyat 1. Abans d’aquesta ratxa, havia aconseguit 7 victòries de manera consecutiva i havia estat capaç de guanyar en 15 jornades, un total de 13 partits i empatar-ne 2. Des de la derrota precisament contra l’Europa al Nou Sardenya en la primera volta, fins a la ratxa negativa esmentada, els de Xavi Molist havien fet un tram de temporada espectacular.

En les properes hores, el club té previst anunciar el nom del substitut de Xavi Molist, que afrontava la seva segona temporada a la banqueta de l’Hospitalet.