la xarxa patrocini petit

Les seleccions catalanes absolutes d’hoquei patins juguen diumenge a la tarda al Jaume Parera i León de Mataró contra les seleccions de Xile. Ho fan en el marc de la segona edició del ‘Nadal sobre rodes’. Si la temporada passada, a Vic, les seleccions catalanes es van enfrontar als combinats masculí i femení de la resta del món, en aquesta segona edició ho faran amb una selecció que d’aquí uns mesos participarà al World Roller Games de Barcelona 2019.

I és que els noms que presenten els seleccionadors Josep Maria Barberà i Jordi Camps són tots jugadors i jugadores de l'OK Lliga. Ara mateix només hi ha una plaça pendent, la de Pol Galbas, lesionat, al qual s'està buscant substitut. A la llista masculina hi trobem Marc Grau i Sergi Llorca (CE Noia Freixenet), Marc Julià i Joan Salvat (Reus Deportiu), Cesc Campor (CH Caldes), Gerard Camps (CE Vendrell), Xavier Crespo (CP Voltregà), Roger Bars (Igualada HC) i Àlex Grau (CH Lloret).

Selecció Catalana  Fem (fcp)

Nova cita per a la destacada selecció catalana femenina

A la llista de jugadores de la selecció catalana femenina cal destacar la presència de quatre jugadores de l’HC Palau de Plegamans: Júlia Vilarrassa, Laura Puigdueta, Carla Fontdeglòria i Aina Florenza. Completen la llista Maria Díez i Nara López (CP Manlleu), Laia Salicrú (Reus Deportiu), Berta Tarrida (CP Voltregà), Laia Castro (Girona HC) i Marta Borràs (CHP Bigues i Riells). Dues d’elles,  Carla Fontdeglòria i Aina Florenza, tornen a la pista que les ha vist créixer com a esportistes.

Els dos partits de diumenge es podran seguir en directe per les televisions locals i a XALA! a les 16h amb el partit masculí i a partir de les 18h, el partit femení. Entre els dos partits estan previstes diverses actuacions de patinatge a càrrec de la parella formada per Mireia Martínez i Aleix Bou i la patinadora d’artística en línia Àngela Martín-Mora.