la xarxa patrocini petit

Després de jugar-se els darrers partits de la fase de grups del Campionat del Món d’hoquei línia masculí ja es coneixen els primers emparellaments de quarts de final. Avui i demà es disputaran els partits de repesca on es decideixen les dues places restants pels quarts de final. Hi ha seleccions destacades i de nivell com Itàlia i Colòmbia que lluitaran per aquestes places per ser entre els vuit millors.

La selecció espanyola lluitarà per arribar a les semifinals contra Canadà aquest dijous a les 20h i, a partir de les 21:30h, Estats Units contra Suïssa. D’altra banda, les seleccions de França i República Txeca esperen rival, que sortirà de la repesca.

Pel que fa a la competició femenina, destacar les victòries de República Txeca i Finlàndia, que es disputaran avui la primera posició del grup B. Al grup C, triomfs importants per Canadà davant Suècia per 8 a 0 i d’Espanya davant Índia per 14 a 0. A més, important victòria dels Estats Units al grup A davant China Taipei per 7 a 0.

Cada dia a les televisions locals i en streaming a www.laxarxa.cat, teniu un programa especial de resum amb el bo i millor dels Roller Games Barcelona. 'Directes als Roller', conduït per la periodista de La Xarxa, Anna Freixa. Dues hores d'actualitat, de 21h a 23h amb resums, entrevistes i connexions en directe amb les retransmissions que s'estiguin produint en aquell moment.