la xarxa patrocini petit

L’Handbol Vilamajor vol arrodonir la presentació oficial de tots els equips de la temporada 2019-2020 amb una victòria contra el Molins de Q-CE Molins de Rei en la segona jornada de la Lliga Catalana masculina d’handbol.

El duel d’aquest diumenge a les 18.05 h, entre el Vilamajor i el Molins de Rei, es podrà viure en directe per les televisions locals i en streaming per la plataforma XALA! Abans del partit, al pavelló Joan Sapé, el club vallesà es vestirà de gala amb la posada en escena de tots els equips de l’entitat: des de prebenjamí fins a sènior.

L’Handbol Vilamajor vol la segona victòria després d’estrenar-se en la màxima categoria catalana amb una victòria contra el Garbí Palafrugell (27-33), en un partit en què va sobresortir Pere López amb 15 gols. També buscarà el segon triomf el Molins de Q-CE Molins de Rei, que en la primera jornada es va imposar al Bordils B (29-23).

El partit d’aquest diumenge es jugarà al pavelló Joan Sapé, que tindrà una de les millors entrades de la temporada. La instal·lació esportiva de Sant Antoni de Vilamajor, al Vallès Oriental, porta el nom del qui en va ser alcalde fins a l’any 1994, quan va morir en accident.