la xarxa patrocini petit

El GEiEG es va imposar al Juneda per 3 gols a 0 i suma el segon triomf de la temporada al grup A de la Nacional Catalana masculina d’hoquei sobre patins. Els gironins van ser millors que els lleidatans i la superioritat a la pista es va transformar en gols. El partit es va poder seguir en directe a les televisions locals i en ‘streaming’ a la plataforma XALA! www.xala.cat

Al grup A de la màxima categoria catalana, el GEiEG és quart a la classificació amb set punts, els mateixos que el Caldes Recam Laser B. En canvi, el Juneda és setè amb cinc punts, dos més que el cuer, el Manlleu B. Al capdamunt del grup, hi ha el líder, el Capellades, que suma tres victòries i tres empats. El tercer partit amb taules va ser aquest cap de setmana contra el Vila-seca (2-2).  Els partits Manlleu B - Caldes B i Voltregà B - Barça C es van suspendre per la vaga general a Catalunya.

I al grup B, el Congrés La Sagrera Es Mou és líder amb 13 punts, tres més que l’Olot, que té un partit menys, i el Cerdanyola. En aquesta sisena jornada, el Congrés va patir la primera derrota de la temporada en perdre contra el Noia B per 5 a 2. Cerdanyola i Piera van empatar (3-3) i el partit entre el Tona i l’Olot es va suspendre.