la xarxa patrocini petit

Queden 4 jornades perquè s'acabi la fase regular de la Lliga LEB Or de bàsquet i tant l'ICG Força Lleida com el CB Prat mantenen opcions d'aconseguir els objectius que s'han marcat en aquest final de temporada. Els uns, els lleidatans, entrar al play-off, i els altres, els potablava, mantenir la categoria. El Força Lleida va superar l'Araberri a casa (68-52), mentre que el Prat va guanyar a la pista del Melilla (72-88).

Els lleidatans van encarrilar el partit contra l'Araberri assolint 11 punts d'avantatge al primer quart. Les diferències es van anar ampliant al segon, per arribar al descans 14 punts amunt. La dinàmica va continuar a la represa, i els de Jorge Serna encaraven el darrer quart amb el màxim avantatge, 23 punts. La reacció de l'Araberri a l'últim tram només va servir per reduir diferències.

La victòria del Força Lleida sobre el cuer afavoreix directament el Prat, que s'aferra a la permanència. Sense marge d'error, els potablava no van fallar a Melilla, reaccionant al domini inicial dels locals, que tancaven el primer quart 5 punts amunt. Però un espectacular segon quart dels pratencs, amb un parcial de 15-27, els permetia marxar al descans amb 7 punts d'avantatge, que es van ampliar fins als 16 al final del tercer quart. El partit estava sentenciat i ara el Prat afronta quatre finals per mantenir-se a LEB Or.