la xarxa patrocini petit

El Força Lleida desaprofitava aquest divendres un avantatge de 22 punts al descans i cau contra el Levitec Osca, en la tercera derrota del curs al Barris Nord (85-89). Els de Jorge Serna són ara cinquens.

Els lleidatans sortien intensos i agafaven diferències ben aviat, guiats per l'encert de Robert Turner (17 punts) i la capacitat rebotejadora de Frederic Stutz (11 rebots). Els 10 punts de distància després del primer parcial s'ampliaven als 22 amb què s'arribava al descans (52-30).

A la represa, però, la història del partit va canviar per complet. El Levitec Osca es va afinar, especialment encertat des de la distància (tancava el partit amb un 55% d'encerts en tirs de tres) i s'apropava a 13 punts abans d'iniciar-se el període definitiu (66-53).

Un últim quart en què l'encert aragonès desbordava els lleidatans: 36 punts anotaven els visitants, comandats per Isaiah Johnson (16 punts) i Stojan Gjuroski (15). A la botzina final, decepció lleidatana, derrota per quatre punts (85-89), la cinquena del curs, tercera al Barris Nord.

El Força Lleida tancarà el 2018 a la pista del Leyma Corunya, el proper divendres. Serà en partit de la quinzena jornada, l'antepenúltima de la primera volta.