la xarxa patrocini petit

Els projectes i les idees sempre han de tenir un ideòleg, en aquest cas el futbolista argentí del Llagostera Lucas Viale, i algú per poder-les fer realitat com és el cas de la Fundació Catalana de futbol. Un binomi que posa en marxa un gran projecte com és el Campus Campions.

Es tracta d’un campus de futbol inclusiu per a persones amb diversitat funcional i intel·lectual de 12 a 50 anys. La primera edició tindrà lloc de l’1 al 5 de juliol, amb la festa de cloenda pel dissabte dia 6. L’escenari per fer-ho possible el Complex esportiu Olímpia de Sabadell, al Vallès Occidental.

Precisament a la ciutat de Sabadell aquesta temporada s’ha fet un treball espectacular amb el futbol inclusiu. La secció del club arlequinat ha fet una tasca de les que emocionen i de les que es fan amb el cor. És possible que joves, i no tan joves, que han participat durant l’any en les activitats i partits del Centre d’Esports s’apuntin al Campus Campions amb Lucas Viale al capdavant.

Viale, que aquestes dues últimes temporades ha defensat els colors del Llagostera, ha jugat amb el Sant Andreu, l’Hospitalet, Nàstic de Tarragona i Sabadell. A Segona B, amb els diferents clubs en els que militat, ha jugat gairebé 300 partits.