la xarxa patrocini petit

La segona jornada de Roller Derby als World Roller Games de Barcelona va veure les primeres seleccions classificades per a les semifinals de la competició a falta de la tercera i última jornada de la primera fase. Estats Units, Espanya i Austràlia ja han passat ronda amb els equips masculí i femení.

En categoria masculina, amb nou punts i tres victòries, Estats Units lidera el grup amb contundència. A la segona jornada van superar a la Xina, 97 a 5, i en un duel més ajustat contra Espanya, 60 a 41.

En categoria femenina, Estats Units i Austràlia sumen nou punts. Al tercer lloc hi ha empatades Espanya i l'Índia amb tres punts. Les índies es van imposar a l'últim partit de la segona jornada contra les xineses (102-36), que encara no sumen cap punt. El quart bitllet femení per a les semifinals es decidirà a la tercera jornada en el duel de la Xina, que necessita guanyar el seu partit contra Espanya per passar ronda i en cas contrari passaria Índia.

Cada dia a les televisions locals i en streaming a www.laxarxa.cat teniu un programa especial de resum amb el bo i millor dels Roller Games Barcelona. 'Directes als Roller', conduït per la periodista de La Xarxa, Anna Freixa. Dues hores d'actualitat, de 21h a 23h amb resums, entrevistes i connexions en directe amb les retransmissions que s'estiguin produint en aquell moment.