la xarxa patrocini petit

Les estacions d’esquí de Ferrocarrils Generalitat Catalunya (FGC) afronten la Setmana Santa amb més de 60 quilòmetres esquiables i un ampli programa d'activitats per a tots els públics que vagin a les estacions. La Molina, Vallter 2000 i Port Ainé ofereixen en conjunt 65 quilòmetres de pistes obertes, amb gruixos de neu pols que arriben fins als 120 centímetres, en els últims dies de l’any per gaudir de la neu. Vall de Núria comptarà amb un gran ventall de propostes lúdiques, com el Parc Lúdic, el Cau de la Marmota o excursions amb raquetes de neu.

Així, aquesta Setmana Santa els amants i apassionats dels esports d’hivern estan sense cap mena de dubte d’enhorabona, ja que tindran l’última oportunitat de gaudir de la neu abans de donar per acabada la present temporada 2018-2019. Les nevades dels darrers dies han estat importants perquè les estacions d’FGC puguin obrir les seves pistes amb unes bones condicions.

Cal esmentar també que el dijous es durà a terme un test de patins en línia, organitzat per la Federació Catalana de Patinatge, obert a tothom i per a tots els nivells. Els participants disposaran de material gratuït i tindrà lloc al Pàrquing P1 de l’estació de La Molina, que també comptarà amb divertits esdeveniments, com la Gimcana Ous per Pasqua que es farà el divendres 19. Es tracta d’una cursa per parelles en què els participants hauran de trobar els ous amagats per l’estació.