la xarxa patrocini petit

Amb quatre dies, l’esquiadora de Ribes de Freser Núria Pau ha acumulat la seva primera experiència a la Copa del Món d’esquí alpí. L’esportista de la comarca va debutar disputant dos eslàloms pràcticament consecutius en els quals no va poder superar la primera mànega i, per tant, classificar-se per la segona, la definitiva per lluitar pels punts.

Ahir, a Flachau (Àustria), Núria Pau va completar un primer descens amb un temps d’1 minut 3 segons i 89 centèsimes, a més de set segons de l’esquiadora més ràpida del primer torn i a més de 2 segons de la darrera participant que es va classificar per la segona mànega de la jornada. Pau va sortir a competir amb el dorsal 61, en una pista amb condicions dures per a la pràctica de l’esquí alpí.

I dissabte, a la prova de Zagreb, la ribetana va ser una de les 11 esquiadores que no van acabar la primera baixada en la seva estrena a la destacada prova internacional. En el cas de Núria Pau, per culpa d’una caiguda, que li va impedir marcar el seu primer temps oficial en Copa del Món i estrenar el seu palmarès en aquesta competició.