la xarxa patrocini petit

Les seleccions dels Estats Units, Austràlia i Espanya van golejar en el seu debut en el Mundial femení de Roller Derby, disputat al pavelló de la Riera Seca de Mollet del Vallès, al Vallès Oriental. Tots tres combinats, que ja van aconseguir medalla al Mundial de fa dos anys, volen tornar a pujar al podi. Pel que fa a les seleccions masculines, Estats Units i Espanya s'han mostrat com els equips més en forma a la primera jornada.

La golejada més àmplia en la competició femenina ha estat protagonitzada per Espanya. El combinat estatal es va imposar a Índia per 359 a 2. Pel que fa a la selecció d’Austràlia, que va assolir la medalla de plata el 2017, no va donar cap opció a la Xina guanyant per 248 a 17, i tampoc contra el combinat indi (256 a 10). Els Estats Units, que defensa títol a Barcelona, també va jugar un segon partit derrotant a les xineses per 204 a 27.

En categoria masculina, Estats Units també es va mostrar intractable contra el Japó a qui va vèncer per 173 a 9. Espanya, que afrontava la primera jornada amb un rival complicat, Austràlia, el va superar per 91 a 32, deixant molt bones sensacions.

Cada dia a les televisions locals i en streaming a www.laxarxa.cat teniu un programa especial de resum amb el bo i millor dels Roller Games Barcelona. 'Directes als Roller', conduït per la periodista de La Xarxa, Anna Freixa. Dues hores d'actualitat, de 21h a 23h amb resums, entrevistes i connexions en directe amb les retransmissions que s'estiguin produint en aquell moment.