la xarxa patrocini petit

L’ICG Força Lleida ha fet fora l'entrenador Jorge Serna després de la sisena derrota consecutiva de l'equip. Serna va presentar fa quinze dies la dimissió i aleshores la directiva no la hi va acceptar. Ara, després de caure ahir a casa amb el penúltim, l'Oviedo, i de la mocadorada i dels xiulets de l'afició al final del partit, s'ha pres la decisió. El fins ara tècnic assistent, Jordi Guàrdia, es farà càrrec provisionalment de l'equip. Els responsables del club de la Terra Ferma han confirmat que també hi haurà canvis a la plantilla i que en els pròxims dies es donarà a conèixer el substitut de Serna, perquè la presència de Guàrdia com a primer entrenador és només temporal.

La sisena derrota seguida de l’ICG Força Lleida ha deixat l’equip amb tres victòries en onze partits, al límit de la zona de descens a LEB Plata. El fet que el rival, l’Oviedo, fos un dels equips més fluixos de la LEB Or aprofundeix encara més en la crisi de l’equip lleidatà. Cal tenir en compte que l’Oviedo estava per sota dels lleidatans i que arribava al partit amb quatre derrotes al sarró.

La relació del tècnic destituït amb la premsa era tensa en les últimes setmanes. Fins i tot, ahir, en la prèvia del partit, en preguntar-li si creia que l’equip necessitava suport psicològic, va respondre que no creia que Aramís Fuster pogués ajudar la plantilla.

El partit corresponia a la quarta jornada, un matx que no es va jugar per la vaga general del 18 d’octubre, convocada en protesta per la sentència del procés. El partit, finalment, es va jugar ahir. En el primer quart ja es va veure la feblesa dels lleidatans, que van tancar-lo amb un preocupant 17-31. El segon tram va suposar la reacció dels locals, que van eixugar la diferència fins a marxar al descans amb un menys dos al marcador: 44-46. En el tercer quart es va mantenir la igualtat i els de Serna van tancar-lo amb només un punt de desavantatge.

El quart període, decisiu, va estar marcat pels nervis del Força Lleida, que va acabar amb el 83 a 89 final. Hi ha haver mocadors, xiulets i retrets per part dels assistents al pavelló.

El Força Lleida, ja sense Jorge Serna al capdavant, viurà aquest divendres una situació ideal per fer el canvi de dinàmica. L’equip de la Terra Ferma rep el Marín Peixe Gallego, el cuer de la LEB Or, un equip que només ha aconseguit una victòria en tota la temporada.