la xarxa patrocini petit

Queda una jornada per finalitzar la primera volta a la Divisió d’Honor masculina de waterpolo, i després d’un mal inici de temporada, l’Astralpool Club Natació Sabadell s’apropa a la Copa del Rei. Després de la victòria a la piscina de l’Echeyde canari per 7 a 15, els de Quim Colet afronten dependent d’ells mateixos la visita del Waterpolo Navarra a Can Llong. El Navarra, vuitè, té 10 punts, els mateixos que el Canoe madrileny, que és novè i un punt menys que l’Astralpool Sabadell, que amb 11 és setè a la classificació.  

L’Atlètic Barceloneta és líder, un líder invicte amb 10 victòries en 10 jornades. El darrer triomf a la piscina del Quadis Centre Natació Mataró per 2 a 10. Darrere dels mariners en la segona posició, el CN Terrassa de Dídac Cobacho que aquest cap de setmana va guanyar en el duel d’aspirants el CN Barcelona per un ajustat 8 a 7.

 

També seran a la propera edició de la Copa del Rei de waterpolo, el Quadis CN Mataró i el CN Sant Andreu. Un Sant Andreu que superava el Catalunya per 14 a 12. El CN Catalunya és penúltim a la classificació, amb només 3 punts.

 

La Copa del Rei es jugarà a Mataró, la capital del Maresme, del 15 al 17 de febrer.