la xarxa patrocini petit

La Penya Esplugues va encaixar una derrota molt clara a casa, per un gol a sis, contra el poderós Burela FS gallec. Les del Baix Llobregat van plantar cara a l'embranzida de les vigents campiones de la Copa i la Supercopa durant bona part de la primera meitat, tot i que el marcador els era desfavorable (1-3). La segona part ja no va tenir història i els gols van anar caient sense que les catalanes inquietessin en cap moment el conjunt gallec, un equip ple d'internacionals que manega un pressupost molt superior al de les catalanes. Tot i la segona derrota seguida, la Penya Esplugues es manté sisena a la classificació.

La Penya Esplugues inicia ara el tram final de la primera volta del campionat, amb un calendari més que exigent. Tres partits fora de casa i rivals d’entitat. Per començar, aquest cap de setmana es desplaçarà a la pista de l’Alcorcón, que és quart a la classificació. Després visitarà la de l’Ourense, que és tercer. En la jornada següent rebrà l’intractable Futsi Atlético, un equip que fins ara ha guanyat els onze partits que ha jugat i que lidera la màxima categoria del futbol sala femení estatal. La primera volta, just abans de les festes de Nadal, la tancarà a la pista de l’Alacant, setè.

D’altra banda, la setmana vinent comença la Copa de la Reina de futbol Sala, en què la Penya Esplugues jugarà la primera eliminatòria a la pista del Mecanoviga Eixample. Serà a partit únic.