la xarxa patrocini petit

El CN Terrassa es va estrenar amb victòria a la fase de grups de la Champions masculina de waterpolo, després d’imposar-se ahir al Dinamo Tbilissi per 9 gols a 5. El conjunt de Dídac Cobacho va controlar de principi a fi el partit amb opcions d’aconseguir una renda més àmplia.

Després d’un inici amb dubtes i nervis per l’estrena continental, a partir del segon període es va veure una molt bona versió dels jugadors vallesans. Precisament, la clau del triomf terrassenc va ser el segon quart espectacular, amb un parcial de 6 a 2 arribant al temps de descans amb una avantatge de 7-3.

En els dos últims quarts els de Dídac Cobacho van mantenir la renda adquirida certificant el primer triomf en la història del club en la fase de grups de la màxima competició continental.

El ppròxim compromís europeu serà a la piscina d’uns dels favorits al títol, el Pro Recco italià, el dissabte 19 d’octubre. Abans, però, hauran de jugar dos partits de la Divisió d’Honor masculina contra el Tenerife i el Mediterrani.