la xarxa patrocini petit

La 5a prova de la Copa Catalana d'Endurada que es va celebrar aquest diumenge a Blancafort va reunir 125 pilots. La cursa constava de 2 proves especials cronometrades amb un recorregut total de 37,7 quilòmetres. Les motocicletes van recórrer el terreny sec del terme municipal de l'Espluga de Francolí i Blancafort. El guanyador de la cursa va ser David Riera, i també de la categoria Júnior Oberta. El pilot del Moto Club Can Taulé va tenir un incòmode rival, Adrià Mesas, que en tot moment va tenir opcions de victòria. El president del Moto Automòbil Club Reus valorava "molt positivament l'edició d'enguany, tot i que el terreny no ens ha acompanyat". És el quart any que el Moto Automòbil Club Reus organitzava aquesta cursa al municipi de la Conca de Barberà amb el centre neuràlgic a la plaça dels arbres.