la xarxa patrocini petit

Els números del Cornellà de Xavi Calm en les 10 últimes jornades són espectaculars. Amb els resultats dels últims deu partits de Lliga al grup tercer de la Segona Divisió B, els del Baix Llobregat serien líders amb 21 punts, els mateixos que el filial del Vila-real, que seria segon per diferència de gols. I la tercera plaça seria pel Lleida Esportiu amb 20.

A la classificació real, després de finalitzar la primera volta del campionat, el primer classificat és el Vila-real B, seguit del Lleida Esportiu, tercer l’Atlètic Balears i el Cornellà, que ara és quart amb els mateixos punts que el cinquè, l’Hèrcules.

Xavi Calm Cornellà

Per tant són dos els equips catalans en places de promoció d’ascens. Ara en són dos, però si mirem els números de la temporada, després de la quarta jornada eren tres amb Cornellà, Olot i Lleida en la zona noble. I és que el Cornellà de Xavi Calm va tenir un molt bon inici de temporada estan en les places de privilegi fins a la cinquena jornada.

Durant la temporada el filial del Barça i de l’Espanyol també han estat entre els quatre primers en alguna jornada. Queda tota una volta, dinou jornades per acabar la fase regular, i molt per decidir. Per jugar una promoció són necessaris en les últimes temporades superar els 60 punts.