la xarxa patrocini petit

Aquest cap de setmana torna la Copa Catalunya de bàsquet i ho fa amb més presència televisiva gràcies a La Xarxa. Cada dissabte a partir de les 18:05h es seguirà oferint un partit en directe a través de les televisions locals i la plataforma XALA!, on a més es podran seguir dos partits més en streaming.

I la jornada de dissabte del grup 1 de la Copa Catalunya masculina promet emocions. La primera en el duel entre el CB Artés i el CB Ciutat Vella. Dos equips que volen escalar posicions a la classificació. Els del Bages són onzens a la classificació amb quatre victòries i els barcelonins setens amb dos partits més guanyats.

I per streaming a XALA! es podrà veure en directe (18h) el partit de la jornada entre els dos primers classificats. Lliça d’Amunt i Lluïsos de Gràcia arriben empatats a la classificació amb 21 punts. El guanyador se situarà líder en solitari del grup 1 de la màxima categoria del bàsquet català.

I molt pendent n’estarà el CEB Girona, tercer a la classificació amb dues victòries menys que vallesans i barcelonins. El Girona rebrà la visita del CB Granollers aquest dissabte per la tarda en un altre partit que es podrà seguir per streaming en aquesta gran aposta esportiva de La Xarxa.