la xarxa patrocini petit

L'Astralpool CN Sabadell continua regnant en el waterpolo femení. Aquest cap de setmana a la piscina del CN Sant Feliu, les jugadores de David Palma es van desfer del CN Sant Andreu per 11-9 en la final de la Copa de la Reina. Una final amb protagonisme destacat per a la jove sabadellenca Judith Forca, amb quatre gols.

El Club Natació Sabadell ha guanyat 11 de les últimes 12 edicions de la Copa sent, sense cap mena de dubte, el gran rival a batre a Catalunya i a l'Estat, a més d’un dels grans del waterpolo femení en àmbit continental.

En la final d’aquest any, on van haver de patir i lluitar molt contra el CN Sant Andreu de Javi Aznar, que s’està consolidant com el segon millor equip estatal, la jugadora de 22 anys i formada al club Judith Forca, va ser la jugadora més valuosa.

La capitana del club va aixecar una copa més, Olga Domènech va escriure en la seva samarreta i en el braç esquerre 'Ànims Miquel'. Domènech va tenir aquest gest amb el delegat de l’equip Miquel Martínez, que està vivint un moment complicat amb la seva mare a l’hospital. Un detall d’una capitana i d’un equip que segueix fent història. El proper gran repte, a més de revalidar la Lliga, serà la Champions.