la xarxa patrocini petit

Els equips sèniors No Spain No Game i Compro Vocal van ser els millors de la 2a edició del Circuit 3x3 de la Federació Catalana de Basquetbol (FCBQ) després de la gran cita final celebrada el cap de setmana al CEM La Mar Bella de Barcelona.

En categoria masculina, triomf del No Spain No Game contra el conjunt OCATAVOLEY per 20 a 7 en la final. Els partits on els campions van haver de lluitar més va ser en els quarts de final davant el 23 Basketball on es van endur la victòria per un ajustat 21 a 18.

Bàsquet 3x3 FCBQ

FCBQ

En la competició femenina, Compro Vocal va imposar-se en la gran final a 0 Worries per 14 a 9. En la categoria júnior, triomf del Space Jam en la prova masculina i de Mus y las demás en la femenina. Els subcampions van ser Mendigos i Venim d’empalme Ni idea.

La 2a edició ha fet parada a 13 ciutats amb més de 4.600 participants i prop de 1.100 equips inscrits. Sant Julià de Vilatorta, Lleida, Viladecavalls, Banyoles, Caldes de Malavella, Manresa, Badalona, El Masnou, Igualada, Sabadell, Mataró, Tarragona i Torelló han viscut durant la temporada l’espectacularitat del circuit 3x3 de bàsquet.