la xarxa patrocini petit

Avui, a partir de les 20.30h, s’inauguren els World Roller Games Barcelona. I ho fan en un marc incomparable com és el Palau Sant Jordi de la capital catalana. Fins al 14 de juliol, uns 4.000 esportistes de 81 països diferents participen en aquesta gran cita a nivell internacional.

La inauguració d’avui la podreu seguir en directe a través de les televisions locals i en streaming a la plataforma XALA! www.xala.cat dins el programa diari ‘Directes als Roller’, un programa especial cada dia de competició de 21h a 23 h.

La Xarxa de Comunicació Local, televisió oficial del WRG, oferirà una cinquantena de retransmissions en directe de deu de les onze modalitats. S'emetran les competicions d'alpí i descens en el Parc del Migdia, velocitat des del Front Marítim, skate i scotter que es farà al Palau Sant Jordi, patinatge artístic i inline freestyle en el Sant Jordi Club, inline hockey en el Complex Esportiu Municipal de la Mar Bella, roller derby des de Mollet del Vallès i hoquei patins que tindrà lloc a Vilanova i la Geltrú i Sant Cugat del Vallès.