la xarxa patrocini petit

Fa més de 80 anys es va fundar el club degà de l’hoquei sobre patins català i estatal. És el Cerdanyola CH (1936), protagonista aquest cap de setmana d’un dels partits d’hoquei sobre patins de la Nacional Catalana masculina que es podrà veure en directe per 'streaming' a la plataforma XALA! diumenge a partir de les 16h.

El Sarda s’enfronta al Piera, líder del grup A en la segona fase de la màxima competició catalana de l’hoquei sobre patins. L’equip de l’Anoia també és un dels històrics d’aquest esport a Catalunya. El Cerdanyola és vuitè d’aquest grup amb 7 punts, a 13 del Piera.

Pel primer equip del degà de l’hoquei han passat autèntiques llegendes o jugadors molt destacats d’aquest esport com Carles Trullols, Carlos Figueroa, Manolo Barceló o Josep Tamburini. Barceló i Tamburini són dos dels protagonistes del Cerdanyola HC que l’any 1985 es van proclamar subcampions de la Copa de la CERS, la major i més destacada gesta esportiva de l’entitat sent finalista en aquesta competició europea. En la final van perdre contra el Novara italià, una autèntica selecció italiana de l’època.

De Cerdanyola és Beto Borregan, un dels millors jugadors del món de la història de l’hoquei sobre patins. Borregan va començar a jugar a hoquei de ben petit al club de la seva població, al Cerdanyola HC. Aquest mag i crac de l’hoquei va debutar amb 17 anys al primer equip del Barça, on ho va guanyar tot, a les ordres del tècnic Carlos Figueroa, que com a jugador va estar al club cerdanyolenc.

Club Tir amb Arc Constantí Foto Rafael Solé
Tirc amb arc Tir amb arc per combatre el càncer Constantí Ràdio