la xarxa patrocini petit

La Cerdanya va viure aquest cap de setmana una veritable festa del motor. Hi van coincidir dues proves del calendari, la novena edició de la Pujada Alp 2500, puntuable per al Campionat de Catalunya i l’Estatal de muntanya, i el quart Ral·lisprint de la Cerdanya.

Entre els monoplaces que puntuaven per al Campionat de Catalunya, la victòria va ser per a Ramon Plaus, amb un Silver Car S3. L’andorrà va ser el més ràpid en les dues primeres pujades de cursa, úniques puntuables a causa de la pluja caiguda durant la tercera. El millor classificat en la categoria de Turismes va ser Jordi Gaig, amb un Porsche 911 GT3, que va ser el més ràpid en les dues primeres pujades de cursa. El segon calaix del podi va correspondre a Gerard de la Casa, segon també en la general de la jornada, amb un Subaru Impreza.

El Ral·lisprint de la Cerdanya, que arribava a la seva quarta edició, va reunir una trentena de vehicles. Organitzat pel club esportiu Cerdanya Racing, amb la col·laboració de V-Line Org. La victòria va ser per a Sergio Cruz, que amb Luka Larrosa de copilot van dominar tots els trams de la prova, a bord d’un Citroën DS3 N5.

La propera cursa del Campionat de Catalunya de Muntanya tindrà lloc el 22 de setembre i serà la Pujada al Farell, que arriba a la seva vintena edició.