la xarxa patrocini petit

Cinquena victòria de la temporada del CER L’Escala que el manté en posicions europees a la Superdivisió masculina de tennis de taula, però ara en el quart lloc per darrere de l’Arteal gallec, CajaSur Priego i Borges Grup Vall. Els escalencs van superar aquest cap de setmana al Visit Pontevedra per 4 a 0.

El trident titular, format pel rus Kirill Shvets, el portuguès Diogo Dos Santos i el gironí Sergi Grau, està fent una temporada excel·lent i a manca de dues jornades per acabar la primera volta suma cinc partits guanyats, un empat i tres derrotes. Amb aquests números l’objectiu de la permanència és cada vegada més a prop.

Tennis Taula CER L'Escala

El gironí Sergi Grau afronta la seva primera temporada a Superdivisió | CER L'Escala

Per posar punt final a la primera partit de la temporada, els escalencs tenen dos partits molt exigents i de molt nivell davant els dos primers classificats, l’Arteal de Santiago de Compostel·la i el CajaSur Priego, el gran favorit per tornar a guanyar la Lliga.

El Borges Grup Vall, l’altre equip català de la Superdivisió masculina, jugarà el partit d’aquesta novena jornada el 22 de desembre quan el Vincios visiti el Centre de Tecnificació de les Borges Blanques, a la comarca de les Garrigues. Els lleidatans estan invictes encara després de quatre victòries i quatre empats.