la xarxa patrocini petit

Els tres equips catalans que jugaran la fase d’ascens a la Lliga LEB Plata ja saben que hauran de fer un llarg desplaçament per afrontar la cita decisiva i definitiva per pujar de categoria. L’Ibersol CB Tarragona i el Monbus Igualada viatjaran fins a Algecires i l’Ilerdauto Nissan Pardinyes a Ponferrada.

Fins a Algesires des de les dues poblacions hi ha 1.000 quilòmetres, mentre que des de Lleida fins a terres gallegues són més de 700. Llargs desplaçaments que es poden fer en carretera, tren o avió, depenent de la despesa que es vulgui o bé es pugui per afrontar la fase per pujar de categoria.

El CBT arribarà a la fase d’ascens després d’haver estat campió del grup C de la Lliga EBA. En la fase final entre els quatre millors dels grups catalans celebrada aquest cap setmana al pavelló Barris Nord de Lleida, els tarragonins van guanyar UB Sant Adrià per 88 a 79, mentre que l’Ilerdauto Pardinyes va imposar-se al Monbus Igualada.

En la final, els de Berni Álvarez van vèncer als lleidatans que dirigeix Gerard Encuentra per 72 a 65 amb un gran Adrià Duch, que va fer un 22 de valoració. En la lluita pel tercer lloc per ser a la fase per pujar de categoria, l’Igualada va imposar-se al Sant Adrià per 89 a 80.