la xarxa patrocini petit

El Circuit Català de bàsquet 3X3 torna aquest diumenge a Caldes de Malavella, en el marc de la segona edició del torneig que organitza la Federació Catalana de Basquetbol. Les inscripcions s’han exhaurit, després que s’han superat els 140 equips.

Les eliminatòries es disputaran en més pistes que mai, fins a 14 gràcies a una carpa exterior i la instal·lació de dues pistes 3X3 a la zona del pàrquing del Pavelló municipal de la població de la comarca de la Selva. Les finals femenines i masculines, de les categories júnior i sènior, es podran seguir en directe en ‘streaming’ per la plataforma XALA! www.xala.cat i per les televisions locals.

El circuit ja ha fet parada aquesta temporada a Sant Julià de Vilatorta, Lleida, Viladecavalls i Banyoles. I després de Caldes de Malavella, vindran les proves de Manresa, Badalona, el Masnou, Igualada, Sabadell, Mataró, Tarragona i Torelló. I la gran final serà a Barcelona.

Aquesta modalitat de bàsquet reduïda aplica el reglament FIBA, en la qual equips formats per 3 jugadors s’enfronten en mitja pista. Els partits tenen una durada de 10 minuts i integren l’esport en espais emblemàtics del municipi. És previst que el 3X3 s’inclogui com a esport olímpic en promoció el 2020 i es consolidi als Jocs d’estiu que es faran a París el 2024.