la xarxa patrocini petit

Després de guanyar al Cerdanyola Al Dia i la derrota del CEB Girona a la pista del CB Granollers, el Sol Gironès Bisbal Bàsquet depèn de si mateix per aconseguir la classificació per als quarts de final de Copa Catalunya masculina. Queda només una jornada per finalitzar la Lliga regular i els de la Bisbal de l’Empordà són quarts amb un triomf més que el cinquè classificat, el CEB Girona.

A la darrera jornada del grup 1 de la màxima categoria del bàsquet català, el Bisbal Bàsquet visitarà a la pista del Grup Barna, mentre que el Girona rebrà al Lluïsos de Gràcia, segon classificat. El tercer, el Camping Bianya Roser ja té garantida la plaça en la lluita pel títol. Qui ja s’ha quedat sense opcions d’estar entre els millors és el Recanvis Gaudí Mollet.

Al grup 2 de Copa Catalunya, situació pràcticament idèntica que al grup 1. Tres equips ja classificats: CB Ripollet Restaurant Aíbaba, Badalonès-Fruits Secs Corbera i CB Alpicat. Queda en joc a l'última jornada saber qui serà el quart classificat. Opten a aquesta plaça el Maristes Ademar i el CB Santa Coloma. Els dos equips estan empatats, però els badalonins si guanyen contra el Molins de Rei, accediran als quarts de final. Els de Santa Coloma han de guanyar contra el CB Sitges i que el Maristes Ademar perdi. El CB Sitges, sisè, ja no té opcions.