la xarxa patrocini petit

Al grup 1 de Copa Catalunya masculina de bàsquet, el Sol Gironès Bisbal Bàsquet es va endur el triomf contra el CE Girona (66-63) en un dels grans partits de la jornada del cap de setmana. Els bisbalencs que van arribar a perdre d’11 punts, van reaccionar, es van refer per guanyar un partit important en la lluita per ser als quarts de final de la màxima competició catalana.

El Lliçà d’Amunt i els Lluïsos de Gràcia es mantenen al capdavant de la classificació amb un bagatge de 17 victòries i 6 derrotes. Camping Bianya Roser i Sol Gironès Bisbal Bàsquet tenen un triomf menys i el CEB Girona ha guanyat 15 partits, un menys que el Roser i el Bisbal.

Al grup 2 de Copa Catalunya, l’AE Badalonès-Fruits Secs Corbera s’ha classificat de manera matemàtica per als quarts de final en guanyar a la pista dels 100 anys Ploms Salle Reus per 54 a 69 en el partit del 'Bàsquet en joc' que es va poder veure dissabte a la tarda a les televisions locals i en 'streaming' a la plataforma XALA!

El CB Ripollet Aíbaba Restaurant segueix líder en solitari amb 18 partits guanyats i 5 derrotes. Segon és l’AE Badalonès amb una victòria menys i una derrota més. Tercer és l’Alpicat (16-7) i quart i cinquè Maristes Ademar i CB Santa Coloma amb un bagatge de 14-9.