la xarxa patrocini petit

La selecció catalana femenina de sevens va ocupar la quarta posició final en el Campionat d’Espanya de rugbi a VII celebrat a la població gallega de Ribadeo. Les jugadores de Catalunya van tenir un gran inici de competició guanyant a Navarra per 20 a 5 i a Castella i Lleó per un ajustat 12-5.

Amb el primer lloc en la fase de grups, el combinat català accedia a les semifinals on es va enfrontar a Madrid, un rival de nivell. Tot i que les Bès7ies es van avançar en el marcador amb un 5 a 0 inicial i marxar al descans amb avantatge de 10-7, a la represa, l’encert ofensiu de Madrid a la segona part, va evitar que Catalunya es classifiqués per a la gran final i lluités pel títol estatal.

Després de la derrota per 10 a 21, les jugadores catalanes van lluitar pel tercer i quart lloc final contra Euskadi. El conjunt basc es va imposar a Catalunya per 18-12 penjant-se la medalla de bronze deixant un regust agredolç en les jugadores catalanes que després d’un gran inici de campionat es van quedar fora de podi.