la xarxa patrocini petit

Jornada amb victòries dels tres equips catalans que militen a la Lliga LEB Plata. El Bàsquet Girona, que competeix en aquesta segona fase al grup A-1, va imposar-se a l’Igualatorio Cantabria Estela de Santander per 66 a 63 en un partit on Sergi Costa, amb 19 punts, i Jordi Trias (13) van ser els màxims encistelladors del conjunt gironí. Els catalans són vuitens a la classificació amb 7 victòries i 7 derrotes.

Al grup A-2, triomfs del Torrons Vicenç l’Hospitalet i el CB Vic Universitat de Vic. Els de l’Hospitalet de Llobregat van superar el Bodegas Rioja Vega de Logronyo per 81 a 78. Després d’un segon quart on el conjunt visitant va ser millor, en el tercer quart els catalans es van refer per fer un +8 i posar-se per davant en el marcador. Joan Creus, amb 27 punts, va conduir la victòria final del CN L’Hospitalet, que ocupa la setena posició amb 7 partits guanyats i 7 de perduts.

I el CB Vic Universitat de Vic va derrotar de manera clara el Quesería La Antigua CB Tormes de Salamanca per 98-78. De 20 punts van guanyar els de la capital d’Osona, que són novens amb 6 victòries.