la xarxa patrocini petit

El Círcol Cotonifici, que es juga la permanència a Copa Catalunya masculina, i el Maristes Ademar, que té a les seves mans jugar la fase d'ascens, viuran un duel apassionant al pavelló de la Plana, pista on juguen els dos equips. Serà aquest diumenge (17:45h) en un més que interessant derbi badaloní on tots dos conjunts es juguen el futur.

Cara a cara, per tant, un històric com és el Círcol i el Maristes Ademar, la gran revelació de la temporada. L’equip que dirigeix Òscar Gallifa, que va agafar el relleu de Juli Jiménez a mig curs, està buscant certificar ja en aquesta jornada poder evitar el descens directe. Ho aconseguirà si guanya o si el Cantaires Tortosa perd contra un altre equip badaloní, el Badalonès-Fruits Secs Corbera. Però el Círcol està treballant sobretot per arribar a una fase de permanència que ja no pot evitar amb confiança i bon joc.

Gallifa confia que el derbi serà igualat: “A la primera volta el Maristes va trencar molt ràpid el partit agafant 20 punts de renda i vam acabar amb males sensacions però ara estem millor”. El Círcol recupera el seu jugador més destacat, Marc Jérez, que portava dues setmanes de baixa, i també podrà recuperar Roger Barriga. El Maristes Ademar de Lluís Garcia, que no té cap baixa, arriba amb màxima confiança i optimisme perquè porta quatre victòries seguides però sobretot perquè té a les seves mans poder disputar la fase d’ascens.

El tècnic defineix com serà el derbi: “No es pot mirar la classificació, són partits diferents i més amb el Círcol que té molt ritme, amb defensa intensa i s’estan jugant moltíssim”. Garcia recorda que l’objectiu no era el de fer les fases d’ascens: “A l’estiu no pensàvem en això però la dinàmica ha estat positiva, hem fet bon bàsquet i ens hem trobat que a dues jornades pel final podem obtenir el premi i no ho volem desaprofitar”. En l’última jornada el Maristes rebrà el Molins, un equip que jugarà la fase de permanència i que podria no jugar-s’hi res.