la xarxa patrocini petit

La Divisió d'Honor masculina de waterpolo ha tancat aquest dissabte la primera volta de la competició amb tot un duel d'altura, el que ha enfrontat el líder, l'Atlètic Barceloneta, i el seu principal perseguidor, el Terrassa. Els mariners s'han imposat amb claredat (13-7) i han sumat tots els punts possibles de la primera volta: 33 de 33.

Els mariners, amb casquet blanc, han anat sempre per davant al marcador, després que un gol de Martin Famera els donés un avantatge mínim al final del primer parcial (2-1).

L'espectacular actuació de Roger Tahull, autor de tres gols a la primera meitat (i de cinc en tot el duel), ha donat ales als barcelonins, que al descans dominaven ja de quatre gols (7-3). A la segona part els de Chus Martín han ampliat l'avantatge, amb un gran Blai Mallarach, que ha acabat el partit anotant un triplet. El Terrassa ha mantingut distàncies al parcial definitiu, en un partit en què tot i la derrota ha destacat el porter, Iñaki Aguilar. Per als vallesans, doblets d'Álex de la Fuente i Marc Salvador.

El Terrassa acaba la volta amb 27 punts, a sis del líder. El final de la volta ha implicat també definir els vuit equips que disputaran la Copa del Rei, que es disputarà a les instal·lacions del Centre d'Esports Mataró, del 15 al 17 de febrer de 2019.