la xarxa patrocini petit

Els jugadors Lluís Badosa i Fran Plaza, i les jugadores Erika Kliokmanaite i Nuria Bouza van pujar al graó més alt del podi en la prova del Campionat de Catalunya de volei platja Vichy Catalan que es va celebrar aquest cap de setmana a la localitat de Lloret de Mar.

En la categoria masculina, Badosa/Plaza participaven per primera vegada en una prova del circuit català i van ser els millors en una cita on la jove dupla formada per Elio Carrodeguas i Dexter Edwards va ser la revelació. Després d’un cap de setmana amb un nivell de joc impressionant Edwards i Carrodeguas es van classificar per la final lluitant contra els campions.  

I en la prova femenina, Erika Kliokmanaite i Nuria Bouza, que també participaven per primera vegada al circuit aquesta temporada, van derrotar en la gran final a Carla Martínez i Marta García, campiones al Masnou.

A Lloret de Mar, el premi ‘La Parella Perfecta’, que destaca a la millor jugadora i al millor jugador del campionat, ha estat per Erika Kliokmanaite i Elio Carrodeguas.