la xarxa patrocini petit

L'AE Badalonès Fruits Secs Corbera es va imposar dissabte contra el CB Ripollet Aíbaba Restaurant en el partit de la jornada al grup 2 de la Copa Catalunya de bàsquet i retalla diferències envers els ripolletencs, que tot i la derrota es mantenen líders una jornada més.

Amb David Carbonell (23 punts), Pedro Cuesta (21) i Albert Riera (20), els badalonins van aconseguir una victòria de mèrit en un partit que es va trencar en el tercer quart quan els locals van fer un parcial de 30-18. Els jugadors de Xavi Riera van guanyar els quatre quarts, però va ser en el tercer quan van agafar un avantatge que va ser insalvable per al Ripollet, que va tenir un cop més Roger Vilanova, que va fer 27 punts, com a millor jugador.

A la classificació, el CB Ripollet Aíbaba Restaurant és líder després de sumar 13 victòries en 15 jornades. Amb una victòria menys, i per tant una derrota més, l’AE Badalonès, i tercer amb un balanç d’11-4 el CB Alpicat, que aquest cap de setmana es va desfer de la UE Sant Cugat Negre (66-51). Qui encara té molt a dir en la segona part de la temporada és el Santa Coloma que és quart amb 10 partits guanyats, a un triomf dels lleidatans de l’Alpicat.

A la part baixa, els tres últims, tots tres amb 4 victòries són Bàsquet Molins, UE Sant Cugat i Cantaires de Tortosa. Ja suma 5 partits guanyats el Círcol Cotonifici Badalona, que va guanyar a la pista del Castellar per 77 a 84.