la xarxa patrocini petit

L'equip de Xavi Riera, el Badalonès-Fruits Secs Corbera, va tenir molts problemes per guanyar a la pista de l'AESE (67-71). El líder va arribar al descans amb un avantatge d’11 punts, però va acabar patint amb un parcial de 21-13 a l’últim quart. Juan Carlos Vicente va ser el millor ‘dimoni’ amb 16 punts. Tampoc va fallar el Ripollet-Aíbaba Restaurant que comparteix el lideratge amb el conjunt badaloní gràcies a la seva victòria contra el Cantaires Tortosa (91-71).

A la part baixa, en el partit que va oferir La Xarxa, el Molins va derrotar el Círcol Cotonifici en un partit important per a la permanència.

També agafa aire la UE Sant Cugat després de vèncer a la pròrroga el 100 Anys Ploms Salle Reus (67-62). És la segona victòria del tècnic Marc Solanes en tres partits a la banqueta vallesana.