la xarxa patrocini petit

L’Astralpool Sabadell té a tocar el seu 50è títol en waterpolo femení. Una xifra rodona i l’abast només del gran dominador estatal i europeu dels darrers anys. L’equip de David Palma vol arrodonir la temporada perfecte guanyant, dissabte, a la piscina Pere Serrat del CN Sant Andreu en el segon partit de la final de la Divisió d’Honor. En cas d’aconseguir-ho, aixecaran la 17a Lliga, la novena de manera consecutiva.

Les jugadores de l’entitat centenària es van imposar ahir al vespre al CN Sant Andreu per 13 a 11 en el primer duel pel títol en una final que es juga al millor de 3. Les sabadellenques van fer un gran inici de partit amb un parcial de 4-0, però les andreuenques es van refer i es van arribar al final del segon quart amb un ajustat 7 a 6. Al tercer quart, l’Astralpool Sabadell va tornar a agafar una avantatge de 3 gols aprofitant molt bé les superioritats. Al darrer quart, victòria per la mínima del Sant Andreu que va retallar diferències fins al 13-11 definitiu que significa el primer punt pel gran favorit al títol.

En cas de guanyar aquest proper dissabte (18h) a la Pere Serrat, serà el 50è títol de la història de l’equip femení de waterpolo del Club Natació Sabadell. Fins ara han conquerit 16 Lligues, 15 Copes, 10 Supercopes d’Espanya, 5 Copes d’Europa i 3 Supercopes d’Europa. En total són 49 títols entre competicions estatals i europees del gran dominador del waterpolo, que a més ha guanyat 10 Copes Catalunya.