la xarxa patrocini petit

Després que el CP Voltregà li comuniqués a la capitana Anna Romero que no comptava amb ella per a la propera temporada, havia de prendre una decisió important. O bé seguir jugant a hoquei patins en un altre club de l’OK Lliga femenina o bé retirar-se. Romero s’ha decidit per aquesta segona opció i així ho ha anunciat avui a través de les seves xarxes socials.

Als seus 33 anys i després d’haver aixecat 6 Copes d’Europa, 6 Copes de la Reina i 5 Lligues amb el Club Patí Voltregà, després de ser una referència durant molts i molts anys per als nens i les nenes del club de Sant Hipòlit, arriba un moment potser inesperat per a Romero. En el comunicat on anunciava la decisió de retirar-se, ha volgut donar les gràcies a la seva família, a les companyes amb qui ha compartir vestidor durant tots aquests anys i a tota l’afició d’una població que viu amb molta passió aquest esport.

Al Voltregà li queden tres partits per finalitzar la temporada a l’OK Lliga femenina, un a casa i dos a fora. El proper i últim partit com a local i a la mítica pista del Voltregà per a Anna Romero serà el proper 19 de maig quan rebin la visita del Liceo. El darrer d’una etapa única i especial i que s’acaba.