la xarxa patrocini petit

El Centre d'Equitació del Penedès a Font-Rubí, a la comarca de l’Alt Penedès, va ser l’escenari d’un concurs de les tres modalitats olímpiques d’hípica: doma, salt i cros per a ponis.

La vigent campiona de Catalunya aleví en la categoria de complet, Anna Poch, fent binomi amb el poni Cantinflas, va assolir una nova victòria en la categoria B1 i també per a tot l’equip del Centre Hípic Casa Nostra de Sant Quirze del Vallès, que sota la ferma direcció de la seva entrenadora Berta Fernández, va aconseguir la primera posició en totes les proves en què va participar: (A, B1 i D2).

Podi Font Rubí Hípica Foto Jordi Poch

Anna Poch al graó més alt del podi en la categoria B1 a la cita de Font-Rubí | Jordi Poch

Els guanyadors de les respectives categories a Font-Rubí van ser: en ponis A Maria Alyona com a única participant fent binomi amb Starlight; en B1, Anna Poch amb Cantinflas; en categoria B2, Catia Nogues amb Galdako April; Duna Foix i Cuca en categoria C1; Ona Jane amb Gala ho van aconseguir en C2; Daniel Muñoz amb Tra Dolcet de Janas en categoria D1, i Carolina Vallribera muntant Comotu en la categoria D2.

Després d’aquest nou triomf, Anna Poch continua preparant-se per revalidar la medalla d'or en el proper campionat de Catalunya de Ponis, previst per al primer cap de setmana de juny a Torredembarra i, posteriorment, el que serà el seu debut en el campionat d'Espanya que se celebrarà a Segòvia del 24 al 30 de juny.