la xarxa patrocini petit

Anna Poch va aconseguir la primera posició en el Campionat de Catalunya de ponis celebrat el cap de setmana al Centre d’Equitació Torredembarra. Malgrat les escasses participacions durant els últims mesos en les diferents proves celebrades arreu del territori nacional, el binomi d’Anna Poch amb el poni Cantinflas ha tornat a mostrar un gran nivell per aconseguir una nova medalla d’or i revalidar així el títol català.

Una de les imatges de la competició va ser una cinta lila que va lluir Anna Poch durant tot el campionat i la cerimònia d’entrega de premis al seu canell esquerre. Era en record de la que havia de ser la seva nova parella, l’estimada Liberty amb qui  va formar el darrer binomi d’aquest poni que ens va deixar de forma inesperada el passat mes de març i del que malgrat la curta durada en competició juntes, assegura en recordarà sempre.

La competició catalana va concentrar un gran nombre de participants en les categories per a Ponis A1, B1, B2, C1, C2, D1 i D2, en les tres modalitats olímpiques Doma, Complet i Salt i sota l’atenta mirada del jurat presidit per Griselda Cristòfol assistida en la vocalia per Eva Maria López  i amb Albert Bernat com a encarregat de dissenyar els diferents recorreguts.

Les primeres posicions de les diferents categories, van quedar repartides de la següent manera: En categoria A1, B2 i C2, com a úniques participants: Maria Alyona Bacos muntant a "Starlight", Kiona Gombau amb "Dulce" i Mariona Argemi amb "Verin", respectivament. En categoria B1 medalla d’or per Anna Poch al més alt que va muntar a "Cantinflas",  en segona posició Marcel.li Perramon amb "Colana 435" i tercera classificada Martina Argemi muntant a "Stella s Yori". En categoria C1 la primera posició va ser per Duna Foix amb "Cuca" i l’argent per Marta Cruz amb "Armando -ciento dos", mentre que el genet Daniel Sala es va adjudicar el bronze.

En categoria D1, Daniel Muñoz amb "Tra Dolcet de Janas" a la posició més alta acompanyat al podi per Giulia Marina Jussen amb "Toscano 435" i Tomas Rodríguez amb "Little Princess" que van ser plata i bronze. En categoria D2 Carolina Vallribera i "Comutu", en primera posició, argent per Mateu Abad amb "Zorro" i Elena Salom amb "Little Princess" amb bronze.