la xarxa patrocini petit

La delegació espanyola suma dues noves medalles en els World Roller Games. Andreu Greses, del Club Esportiu Longboard Barcelona, ha aconseguit la medalla de bronze aquest dissabte en la modalitat de descens inline cross sènior. I Luis Barrios, un esportista de Cambrils, d'origen veneçolà, s'ha fet amb el bronze en la prova d'scooter street.

Greses ha compartit podi amb el francès Behr Sylvain, medalla d'or, i amb l'italià Luca Presti, que s'ha fet amb la plata. L'esportista barceloní ha superat el francès Etienne Herreros, que ha estat el quart classificat. Els dos bronzes d'aquest dissabte són les primeres medalles absolutes que aconsegueix la delegació espanyola en els World Roller Games, que suma un total de cinc metalls, després de l'or obtingut per la selecció Sub 19 d'hoquei patins, l'or de la selecció júnior femenina d'hoquei en línia i el bronze de l'equip masculí.

Andreu Greses s'ha mostrat sorprès per aquesta medalla, ja que està pendent d'operar-se d'una hèrnia a l'engonal i aspirava a acabar la competició entre els dotze primers classificats. De la seva banda, Barrios és l'actual subcampió d'Espanya de la seva especialitat.