la xarxa patrocini petit

El nou Andorra, amb Gabri i Albert Jorquera a la banqueta, ha començat a rodar. Dos exjugadors del Barça i amb ADN blaugrana a les venes, que volen construir un projecte ambiciós i de futur. I l’equip, que competeix al grup segon de 1a catalana, ja s’ha començat a reforçar. Jugadors del nivell i la qualitat d’Ernest Forgas, Fede Bessone, Adrià Vilanova o Oriol Dot ja defensen la samarreta del club andorrà, que dissabte va perdre contra l’EFAC Almacelles per 3 a 2 en l’estrena del nou cos tècnic, que va acabar amb bones sensacions.

L’Andorra és vuitè a la classificació, empatat a punts amb el Vilanova, que és setè. Vint-i-un punts tenen els del Principat, a 11 del Manresa i el Mollerussa, primer i segon classificat. Els dos propers partits seran als camps del Viladecans i Vista Alegre i el debut a casa de Gabri i Jorquera serà el 26 de gener contra el Vilanova.

Recentment, en un comunicat, l’Andorra de futbol va anunciar que l’assemblea de socis havia aprovat l’entrada al club de nous inversos, entre ells l’empresa Kosmos, de la qual és propietari el defensa del Barça Gerard Piqué.