la xarxa patrocini petit

El Basket Almeda es va endur la victòria a la pista de la UE Mataró Construtoni Ponce en el partidàs de la Copa Catalunya femenina de bàsquet que es va poder seguir dissabte en directe a través de les televisions locals i en 'streaming' a la plataforma XALA! El duel del 'Bàsquet en joc' de La Xarxa va ser apassionant i emocionant. Al final, triomf del segon classificat per 63 a 68.

Les mataronines van ser millor en el primer i el segon quart. I van marxar al descans amb un avantatge de 7 punts. La UE Mataró estava sorprenent, però a partir del tercer quart, gran reacció de l’equip de Cornellà, que va guanyar d’11 punts (16-27) i es va posar al capdavant del marcador. Al darrer quart van mantenir la diferència per endur-se el triomf.

El Basket Almeda és segon amb 18 victòries, les mateixes que l’Unilever Viladecans, primer, però amb un partit menys. El duel pendent entre l’Almeda i el CityLift GEiEG Uni Girona, tercer classificat amb 16 partits guanyats, es jugarà aquest diumenge. Per tant, les del Baix Llobregat i les gironines disputaran dos partits el proper cap de setmana.

La UE Mataró Construtoni Ponce és novè a la classificació amb 9 victòries i 12 derrotes. Desè és el TGN Bàsquet. Les tarragonines van guanyar a Igualada per 75 a 62. Tenen 8 victòries i estan empatades amb tres equips més: Snatt’s Sant Adrià B, Joventut Les Corts i Ouletmoto.com Grup Barna.