la xarxa patrocini petit

L'ALLSTAR de Copa Catalunya es viurà demà i diumenge a la capital del Bages. Dissabte, torn per a l'espectacle masculí amb el partit entre els millors jugadors de Copa i el concurs d'esmaixades i diumenge, torn per a les jugadores de Copa i concurs de triples. Tot plegat es podrà seguir a les televisions locals i a XALA! (18h). Una iniciativa de la Federació Catalana de Basquetbol, en col·laboració amb La Xarxa i l'Ajuntament de Manresa.

Demà, es jugarà el partit entre els millors jugadors dels dos grups de Copa Catalunya masculina que enguany seran dirigits per Romà Cutrina del Lliça d'Amunt, assistit per Carles Rofes del Lluïsos de Gràcia i Albert Morejon del CEB Girona. El grup 2 tindrà David Igualada del Ripollet-Aíbaba, Xavi Grau del Santa Coloma i Xavi Riera, del Badalonès Fruits Secs Corbera, com a entrenadors. Un cop finalitzi el partidàs entre les estrelles i jugadors seleccions per aquesta cita, arribarà l’espectacle del concurs d’esmaixades amb el gran atractiu de Marquie Smtih, guanyador de les dues primeres edicions.

I diumenge, partit de les estrelles de Copa Catalunya femenina. Els tècnics, els directors d’orquestra de la Conferència Nord seran Joan Pau Torralba, del CityLift GEiEG Uni Girona, Alex Leon, de L’UE Mataró i Jordi Periz (Draft Gramenet) i els de la Conferència Sud Eloy Acedo, del Basket Almeda, Joan Carles Díex, de l’Unilever Viladecans, i Jordi Payano (Camping Bianya Roser). I després del gran duel entre les millors jugadores de Copa Catalunya, l’apassionant concurs de triples en què la jugadora del CityLift GEiEG UniGirona Anna Jòdar mirarà de revalidar el títol de millor triplista aconseguit dos anys seguits. Un esspectacle en majúscules!

L’ALLSTAR 2019 està obert a tothom (entrada gratuïta tot descarregant-la al web de l'FCBQ www.basquetcatala.cat i a www.manresa.koobin.com i es televisarà en directe per La Xarxa, les televisions de proximitat i per streaming a través de la plataforma XALA!.