la xarxa patrocini petit

La Mitja Marató Costa Barcelona-Maresme pot batre el seu rècord de participació, ja que l'organització preveu arribar als 600 corredors, fet que suposaria incrementar en 100 el nombre respecte a la passada edició. La cursa, diumenge a partir de les 09:30h, és de 21 quilòmetres i passa per Calella, Pineda, Malgrat de Mar i Santa Susanna, tot i que Calella és el punt neuràlgic.

El circuit, molt planer, converteix la cursa en una de les més ràpides del territori, just per darrere de les mitges de Barcelona i Granollers. “Abderrahim El Jaafari té el rècord amb 1:05:55, una marca molt bona si tenim en compte que la darrera mitja important a Catalunya va ser a Montornès i es va guanyar amb 1:11”, explica Manel Vicente, director de Gesport, organitzador de la cursa.

En categoria femenina Janeth Becerra, amb una marca de 1:20:58, va guanyar el 2018. La prova forma part de la Challenge de Mitges Maratons Gran Premi Diputació de Barcelona.