-
Barça 1
23:02

CONTRACRÒNICA | L'assignatura pendent del Barça per al 2021

El Barça ha superat l'Osca amb comoditat i superioritat, però el resultat no diu el mateix. Els blaugrana s'han imposat per la mínima a El Alcoraz gràcies al gol de Frenkie de Jong (0-1), però preocupa la poca punteria. Els culers han generat ocasions claríssimes, però no han sabut materialitzar-les.

Leo Messi Alvaro Barca Huesca Europa Press

22:53

CRÒNICA | El Barça inaugura el 2021 amb una convincent victòria a Osca (0-1)

Sí, és cert, l'Osca és el cuer de la Lliga Santander, amb només una victòria, i es presentava al duel amb diverses baixes rellevants. Però també ho és que el Barça ha firmat aquest diumenge una gran actuació, que no és poc si s'al·ludeix a com arribava al partit el conjunt de Ronald Koeman, deprimit després d'un desesperant empat contra l'Eibar. Al Cèsar, doncs, el que és del Cèsar. De fet, l'única nota negativa al Alcoraz ha estat la dificultat dels blaugrana per concretar les excel·lents ocasions que han estat capaços de generar, una deficiència que els de Koeman porten acusant tota la temporada i que d'haver-se resolt podria haver deixat un resultat d'escàndol al lluminós.

Barça Huesca Gol De Jong / Europa Press

90'+2

🔴 FINAL DEL PARTIT A EL ALCORAZ (0-1).

El Barça guanya, sense acabar de tancar el partit, gràcies al gol de De Jong. Gran primera meitat dels homes de Koeman que han sigut superior a l'Osca.

90'

⏱ S'afegiran 2 minuts més de partit.

88'

Xut centrat de Juan Carlos a les mans de Ter Stegen. Segueix viu el Barça, però també ho està l'Osca.

87'

Perd la possessió el Barça. L'Osca intentarà aprofitar les ocasions de les quals disposi.

85'

Ho intenta l'Osca mitjançant Okazaki. Patirà el Barça.

83'

Entrem als darrers minuts i el partit no es decanta. Els de Koeman no aconsegueixen tancar-lo.

81'

🔄 Canvi al Barça. Entra Griezmann i marxa Braithwaite després d'un partit discret del danès.

77'

Xut desviat de Pjanic. El primer del bosni.

75'

🔄 Doble canvi al Barça. Marxen Dest i Busquets, entren Mingueza i Pjanic.

76'

El Barça seguirà amb la mateixa formació. Mingueza ocuparà el lateral dret.

72'

🔄 Triple canvi a l'Osca. Marxen Seoane, Sergio Gómez i Pulido per Juan Carlos, Ferreiro i Okazaki.

68'

La societat Messi-Pedri torna a fer de les seves. El Barça ha tingut el 2n!

67'

Xut molt desviat de Dembélé. El Barça necessita fer el 2n si no vol patir.

65'

🔄 Canvi a l'Osca. Marxa Mikel Rico i entra Doumbia.

63'

L'atura Ter Stegen a la línia de gol. Primera arribada perillosa de l'Osca!

57'

Dembélé profunditza! El francès està aportant el que el Barça ha necessitat els darrers partits.