-
Ebar 1
22:41

CONTRACRÒNICAEl desesperat, el desesperant i una llum a l'horitzó

El Barça de Ronald Koeman, com succeeix a la borsa, s'ha convertit en un carrusel de pujades i baixades dels seus actius. Ara Griezmann fa un bon partit, ara desapareix; ara Araujo sembla el nou mur blaugrana, ara l'uruguaià comet un error molt greu... Només Pedri i Messi, de fet, semblen immunes a aquesta dinàmica malvada que fa imprevisible cada partit que disputa el Barça.

Braithwaite Barça Eibar EFE

21:36

CRÒNICA | El Barça desespera i acaba el 2020 empatant (1-1)

La millor notícia per al Barça és que aquest 2020 ja acaba. El club blaugrana ha tornat a deixar-se dos punts després d'empatar contra l'Eibar (1-1) i espera que el 2021 suposi un canvi radical. Només una dada, els bascos no havien empatat mai al Camp Nou.

Ousmane Dembele Mingueza gol Barca Eibar EFE

21:09

FINAL (1-1)

🔴 Al Barça se li escapen dos punts després d'empatar a casa contra l'Eibar. Mala manera d'acabar l'any.

90'+3

🔄 Canvi a l'Eibar:

Marxa Pape Diop i entra Sergio Cubero, que debuta a Primera.

90'+3

S'ha lesionat sol Coutinho després d'un mal gest. Ha de marxar per la banda, directament als vestidors.

90'+1

L'ha tingut Trincao després d'una gran jugada. Xut massa creuat del portuguès.

90'+1

⏱ S'afegiran 3 minuts.

90'

Entrada dura de Recio sobre Júnior. Era la segona groga.

88'

També ho prova Mingueza. L'Eibar totalment tancat.

89'

🔄 Canvi al Barça:

Marxa Pedri i entra Riqui Puig.

86'

❗ L'ha tingut Coutinho a dins l'àrea. Ha refusat la defensa de l'Eibar. Les està tenint el Barça.

83'

🟨 Targeta groga per a Recio, només entrar.

83'

Darrers 10 minuts de partit i no arriba el gol. El Barça no ha aprofitat la revifada de l'empat.

82'

Marxa Lenglet i entra Busquets.

82'

🔄 Canvi a l'Eibar:

Marxa Kadzior i entra Recio.

75'

🟨 Targeta groga per a Sergio Álvarez, de l'Eibar.

73'

🔄 Canvis a l'Eibar:

Marxa Kike García i entra Muto.

Marxa Esteban Burgos i entra Pablo Oliveira.

71'

Gairebé arriba el segon després d'un rebot entre Dmitrovic i Braithwaite!

69'

Amb el darrer canvi, el Barça es disposa amb un 4-3-3 amb De Jong de pivot. Coutinho i Pedri com a interiors. Mingueza lateral dret, Araújo i Lenglet com a centrals.

67'

⚽ GOOOOOOOOL DE DEMBÉLÉ (1-1)

I arriba la reacció del Barça. Contraatac ràpid dels blaugrana, Junior puja la pilota per l'esquerra i fa una centrada al segon pal perquè Dembélé xuti de primeres i creui l'esfèric. Empat al Camp Nou.